10/01/2022 Tarihli Sözleşmeli Personel (4/B) Alım İlanı Başvuru Değerlendirme Sonuçları

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
10/01/2022 TARİHLİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL (4/B) ALIM İLANI
BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 10/01/2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Alım İlanına ait başvuru değerlendirme sonuçları aşağıda yer almaktadır.

1 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Ön Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
2 No’lu İlan “Teknisyen (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
3 No’lu İlan “Destek Personeli (Temizlik) (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
4 No’lu İlan “Destek Personeli (Temizlik) (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
5 No’lu İlan “Destek Personeli (Temizlik) (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

Başvuru değerlendirme sonuçlarına göre atanmaya hak kazanan asıl adayların aşağıda belirtilen belgeleri, en geç 16 Şubat 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar atanma hakkından feragat etmiş sayılacağından, sırası ile yedek adaydan belgeleri istenerek çağırılma yoluna gidilecektir.

İstenilen Belgeler:
-Dilekçe (Dilekçe örneği için tıklayınız)
-Diploma (Aslı veya noter tasdikli sureti)
-Askerlik Terhis Belgesi (Erkek adaylar için)
-Sağlık Raporu (Tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu)
-Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf
-Özel Güvenlik Kimlik Kartı (Koruma ve Güvenlik Görevlileri için)
-SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü (Emeklilik, yaşlılık aylığı almadığının belirtilmesi gerekmektedir), (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 13.05.2022 14:11 Okunma Sayısı : 7198