Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınav Duyurusu

*Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 12. maddesi uyarınca Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından merkezi olarak Anadolu Üniversitesine yaptırılması kararı alınan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yazılı sınavı kapsamında Üniversitemize ait kadrolar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 11/01/2019 tarihinde (www.yok.gov.tr) yayınlanmıştır.

-   Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Merkezi Yazılı Sınavına İlişkin Kadro Listesi (2019  Yılı Görevde Yükselme Sınavı)

-   Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Merkezi Yazılı Sınavına İlişkin Kadro Listesi (2019 Yılı Unvan Değişikliği Sınavı)

-   Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Takvimi

-   Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Görevde Yükselme Sınav Kurulu Kararı

-   Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Merkezi Sınav Kurulu Kararı Eki

-   Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği

*Merkezi olarak yapılacak yazılı sınava başvurmak isteyen personelin, 15/01/2019 – 23/01/2019 tarihleri arasında Görevde Yükselme/Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak, kapalı zarfa yerleştirip, Görevde Yükselme/Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Dilekçesini de doldurup kapalı zarfa ekleyerek Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne bizzat elden teslim etmesi gerekmektedir.

-             -   Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Formu

-   Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Dilekçesi

-   Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Formu

-   Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Dilekçesi

-   Kapalı Zarf Örneği : Kullanılacak zarfın üzerinde olması gerekenler belirtilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 21.01.2019 11:09:41 Okunma Sayısı : 6549