ÖYP Araştırma Görevlilerinin Dikkatine

Üniversitemiz birimlerinde Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında görev yapan ya da görevinden ayrılan Araştırma Görevlilerinden 7143 Sayılı Kanunun 15. Maddesi uyarınca 2547 Sayılı Kanunun 33/a  maddesine göre atanmak isteyenler için hazırlanan dilekçe örneği ekte yer almaktadır.

1-ÖYP 2547 sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca görevine devam eden Araştırma Görevlileri Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu doldurup ıslak imzalı 3 nüsha şeklinde dilekçelerine ekleyerek ilgili birime teslim edecektir.

2-Görevinden ayrılan, Üniversitemizden ilişiği kesilen ve dönüş yapmak isteyen ÖYP’li Araştırma Görevlileri tarafından Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formu doldurulup, ıslak imzalı 3 nüsha şeklinde dilekçe ekinde ilgili birime teslim edilecektir.

Dilekçe Örnekleri İçin tıklayınız.

Dilekçe 1:

Dilekçe 2 :