Sürekli İşçiler İçin Hazırlanan Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi Hakkında Duyuru

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünden

Sürekli İşçiler İçin Hazırlanan Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi Hakkında Duyuru

Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından 06-08/06/2018 tarihleri arasında AKM B Salonunda sürekli işçilere yönelik düzenlenecek olan İş Sağlığı ve Güvenliği hakkındaki eğitime katılmak üzere Atatürk Kültür Merkezine gelecek sürekli işçilere, eğitim öncesinde " Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi"  imzalatılması planlanmaktadır.

Üniversitemizde "Sürekli İşçi" unvanıyla görev yapan personel için hazırlanan "Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi" nin uygulanabilmesi için imzalama aşamasında zaman kaybını önlemek amacıyla, aşağıda yer alan sözleşme örneğinin tüm işçiler tarafından okunup incelenerek konu hakkında bilgi sahibi olunması gerekmektedir.

Eğitime katılmak üzere gelecek tüm sürekli işçiler tarafından söz konusu sözleşme metninin imzalanması önemle duyurulur.

Ek: Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi Örneği

Son Güncelleme Tarihi : 05.06.2018 15:09:21 Okunma Sayısı : 4952