Üniversitemiz Sürekli İşçi Alım İlanı Kura Çekiliş Sonuçlarına Göre Yedek Adaylardan İstenilen Belgeler

Üniversitemiz bünyesinde 25 sürekli işçi istihdamı için 19 Haziran 2020 tarihinde Muğla 3. Noterliği tarafından yapılan kura çekiliş sonuçlarına göre asıl adayların belge teslim süresi tamamlanmış olup, asıl adaylardan başvuru yapmayan ya da kriterleri sağlamadığı tespit edilenlerin yerine aşağıda isimleri belirtilen yedek adayların 01/07/2020 tarihi mesai sonuna kadar Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına belge teslimi için başvurmaları gerekmektedir.

DİKKAT: İŞ-KUR üzerinden yayımlanan ilanlarımızdan “En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)” olarak belirlenen ilanlarımıza başvuran adayların öğrenim durumları YÖKSİS Veri Tabanı üzerinden kontrol edilecek ve yanlış beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

1. Temizlik Görevlisi belge teslimi için çağrılan yedek aday listesi için tıklayınız.
  2. Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisatçısı belge teslimi için çağrılan yedek aday listesi için tıklayınız.
  3. Güvenlik Görevlisi (Menteşe/Lisans) belge teslimi için çağrılan yedek aday listesi için  tıklayınız.
  4. Güvenlik Görevlisi (Menteşe/Lise) belge teslimi için çağrılan yedek aday listesi için  tıklayınız.
  5. Güvenlik Görevlisi (Milas) belge teslimi için çağrılan yedek aday listesi için  tıklayınız.
  6. Güvenlik Görevlisi (Kavaklıdere) belge teslimi için çağrılan yedek aday listesi için tıklayınız.
  7. Güvenlik Görevlisi (Köyceğiz) belge teslimi için çağrılan yedek aday listesi için  tıklayınız.
  8. Güvenlik Görevlisi (Fethiye-Seydikemer) belge teslimi için çağrılan yedek aday listesi için  tıklayınız.
Temizlik Görevlisi Adayları İçin İstenen Belgeler
  • - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • - 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  • - Tek Hekimden Alınacak Genel Tıbbi Muayene Raporu (Atama esnasında tam teşekküllü hastaneden alınan Sağlık Kurulu Raporu verilecektir.)
  • - Tarihçeli Yerleşim Yeri Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • - Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • - SGK’dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • - Erkek adaylar için Askerlik belgesi  (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
Güvenlik Görevlisi Adayları İçin İstenen Belgeler
  • - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • - 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  • - Geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartı veya hak sahibi olduğunu gösterir belge. (5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartını çıkartmaya hak sahibi olmak.)
Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisatçısı Adayları İçin İstenen Belgeler
  • - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • - 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  • - Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.) (Meslek liselerinin “Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme” bölümünden mezun olmak veya diğer liselerden mezun olanlar için bu alanda Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya kalfalık belgesine sahip olmak.)
  • - İlanda belirtilen alanlarda 2 yıl tecrübeli olduğuna dair işyeri listesini de içeren SGK Hizmet Dökümü (E-Devlet üzerinden alınabilir) ile Resmi ya da Özel Kurumlardan alınan ilgili alanda görev yaptığını gösteren belge.

Son Güncelleme Tarihi : 01.07.2020 13:33:14 Okunma Sayısı : 4342