31/03/2023 Tarihli Sözleşmeli Personel (4/B) Alım İlanı Başvuru Değerlendirme Sonuçları

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
31/03/2023 TARİHLİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL (4/B) ALIM İLANI
BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 31/03/2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan “Sözleşmeli Personel Alım İlanı”na ait başvuru değerlendirme sonuçları aşağıda yer almaktadır.

1 No’lu İlan “Büro Personeli (Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
2 No’lu İlan “Büro Personeli (Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
3 No’lu İlan “Büro Personeli (Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
4 No’lu İlan “Büro Personeli (Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
5 No’lu İlan “Büro Personeli (Ön Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
6 No’lu İlan “Büro Personeli (Ön Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
7 No’lu İlan “Spor Uzmanı (Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
10 No’lu İlan “Teknisyen (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
11 No’lu İlan “Teknisyen (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
12 No’lu İlan “Teknisyen (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
13 No’lu İlan “Teknisyen (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
14 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Ön Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
16 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Ön Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
17 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Ön Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
19 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Ön Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
21 No’lu İlan “Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
22 No’lu İlan “Destek Personeli (Şoför) (Ön Lisans)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
23 No’lu İlan “Destek Personeli (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
24 No’lu İlan “Destek Personeli (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
25 No’lu İlan “Destek Personeli (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
26 No’lu İlan “Destek Personeli (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.
27 No’lu İlan “Destek Personeli (Ortaöğretim)” Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

Başvuru değerlendirme sonuçlarına göre atanmaya hak kazanan ASIL adayların aşağıda belirtilen belgeleri, en geç 05 Mayıs 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen/posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir.
Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar atanma hakkından feragat etmiş sayılacağından, sırası ile yedek adaydan belgeleri istenerek çağırılma yoluna gidilecektir.

İstenilen Belgeler:
-Dilekçe (Dilekçe örneği için tıklayınız)
-Diploma (Aslı veya noter tasdikli sureti)
-Sağlık Raporu (Tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu)
-Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf
-İlanda aranan niteliklerde yer alan belgelerin aslı. (Deneyim Belgesi, Özel Güvenlik Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi,Sertifika vb.)
-SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü (Emeklilik, yaşlılık aylığı almadığının belirtilmesi gerekmektedir), (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
-Son 1 yıl içerisinde kamu kurumlarında çalışması bulunanların hangi statüde çalıştıklarını ve hangi nedenle işten ayrıldıklarını gösterir ilgili kurumdan alınacak onaylı belge.

Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 08.05.2023 13:06 Okunma Sayısı : 8964

Son Duyurular